info@multisensors.nl

Nauwkeurig mobiliteit meten?

Fietsenteller

Om fietspadgebruikers duidelijk te maken wat de Signum precies doet, is de naam Fietsteller geïntroduceerd. Deze benaming omschrijft helder wat het apparaat doet en wordt als zeer vriendelijk ervaren.

Het is echter belangrijk om op te merken dat de Signum niet alleen in staat is om fietsmobiliteit te meten, maar ook voetgangermobiliteit kan meten. MultiSensors biedt ook luchtkwaliteitmeet apparatuur aan, waarmee de luchtkwaliteit in real-time kan worden gemonitord. Onze systemen bieden een nauwkeurigheid van meer dan 95%, zelfs tijdens de spitsuren, zonder dat daarvoor algoritmen nodig zijn. Dit biedt u direct inzicht in hoeveel voertuigen er in welke richting rijden, met welke snelheid en op welk tijdstip, alsmede in de luchtkwaliteit op de locatie.

Inmiddels maken meerdere nationale en internationale gemeentes gebruik van ons systeem.

Benieuwd of een fietsenteller de oplossing is voor uw organisatie is?

In onze whitepaper vindt u een uitgebreide uitleg van de Signum, inzicht in de data die de Signum oplevert en de ervaringen van onze klanten.

Datos reales requeridos

Los municipios y las provincias ven la bicicleta como una solución tanto a los crecientes problemas en las áreas de la salud, el medio ambiente y el clima como al problema de que cada vez hay menos espacio dentro de las ciudades.

Lees verder
Carriles bici que son demasiado estrechos

Más ciclismo y menos automóviles contribuyen a los objetivos climáticos y energéticos, tienen un efecto positivo en la calidad del aire y hacen que una ciudad sea más ecológica, más tranquila, más saludable y segura. Además, el ciclismo ocupa poco espacio.

Lees verder