De Fietsteller

Bij MultiSensors zetten we ons in voor de ontwikkeling van innovatieve oplossingen gericht op het realiseren van een veilige, efficiënte en transparante toekomst voor alle fietspadgebruikers. Met de introductie van onze veelbesproken Signum, ook bekend als de “Fietsteller“, hebben we niet alleen een scala aan fiets- en voetpaden verrijkt, maar hebben we ook een conversatie op gang gebracht over technologie, privacy en stadsplanning.

Privacy & Data 
In het licht van nieuwsgierigheid en bezorgdheid bij de gemeenschap bij de initiële implementatie van de Signums, hebben we bij MultiSensors een toewijding aan transparantie en communicatie geadopteerd. Elke Signum is daarom voorzien van een informatief “Fietsteller”-bord en een QR-code die leidt naar een helder uitleg op onze website, Fietsteller.com, over hoe de apparaten anonieme data, zoals voertuigaantallen en snelheden, registreren zonder in te boeten op privacy. De Signums meten alleen gegevens zoals hoeveel voertuigen of voetgangers met welke snelheid op welk tijdstip in welke richting rijden. 

Wij stellen tevens de “Fietsteller”-borden beschikbaar voor gemeenten om hun informatie of fietsbeleid te communiceren.

Onze Producten

  • Signum

Een contactloos fietstelmeetsysteem, Signum levert met >90% nauwkeurigheid essentiële data over fietsverkeer.

  • i-Signum

Gaat een stap verder dan Signum door gedetecteerde fietsdata te verbinden met een verkeersregelingsplatform, optimaliserend de doorstroming via slimme verkeerslichten.

  • i-Signum +

Versterkt de i-Signum door permanente fietstellingen te realiseren en automatische data-uploads naar het NDW te verzorgen. Een omvattende oplossing voor geavanceerde fietsverkeersanalyse.

Lees meer over onze producten

Fietsteller Signum
Wilt u meer weten over onze oplossing?
Fietsteller i-Signum